DITJES & DATJES

FRANK STOLVOORT

vernieuwd maart 2010 / klik op afbeelding voor de website

PIETJEPET

         

 

       
       

Vriend Jan Heijer heeft een prachtige website. De moeite waard om alle mooie foto's, meubels en verhalen. Neem een kijkje!

Marja Timmer maakt schilderijen met div. thema's. Op haar site vind je prachtige voorbeelden. Ik zou een kijkje nemen als ik jou was.

Het nieuwe album van Cesaria Evora kwam in oktober van 2009 uit. De titel van het nieuwe Album is 'Nha Sentimento'. Zie haar nieuwe website.

Storing in Haarlem is een nieuw café aan het Houtplein. Leuke tent met  live muziek, expo's, een hapje eten, dj's, etc. Nu eens een leuke tent!  

Haarlem is een nieuw restaurant rijker. ' Bij Tholen' vind je in het centrum van de stad. Mooie zaak en een leuke vernieuwende menukaart!

Vriendin Mary heeft een kwekerij die uniek is in ons land. Eucalyptus bomen die winterhard zijn. Op haar site lees je er alles over.

Website voor en door mannen die seksueel misbruikt zijn in welke vorm dan ook. Vind er lotgenoten, namen van daders, tips voor slachtoffers.

Een spruit is een spruit en daarmee uit! De groentevrouw [Marjan Luifel] heeft al jaren een top site! Zo leuk om een keer een kijkje te nemen!

In Haarlem gaat nu ook een groep van start om vipassana meditatie te volgen. Een andere benaming is inzichtmeditatie. Op de site alle info.

Nieuw in Haarlem: biologische friet. De mooie zaak vind je in de Kruisstraat vlakbij het station. Friethoes is de leuke naam van deze nieuw  zaak.

Wouter 'Klootwijk aan Zee' heeft op zijn site super mooie foto's! Hij is nu te zien op tv met het programma 'De wilde keuken'. Wederom de RVU.

Op de website van de NFN alle info voor naturisten. Info over zwemmen, stranden, campings, etc. En dat gewoon lekker in je blote kont!

Droog design is bekend van mooie lampen, meubels, etc De website is mooi om te zien,naast alle prachtige ontwerpen van het buro

Op zoek naar een catering bedrijf? Marijt Schaab is de juiste keuze! Voor bedrijven of catering bij u thuis, etc. Op haar site alle info.

Sammy kijkt helaas niet meer omhoog.... Gelukkig is er nog wel de video/film van het nummer Vivre met Liesbeth en de band Alderliefste.

De winkel Apart Design uit Alkmaar heeft een website met kado's, gadgets, en zelfs meubels van Gispen! Bekijk het zelf op de website.

Toneelgroep Het Volk speelt de voorstelling De Opportunist op dit moment in theaters. Op de website vind je waar en wanneer en nog veel meer.

Kledingmerk Carhartt heeft een mooie site. Op de site natuurlijk alles over de kleding en andere zaken. Leuk om eens een kijkje te nemen.

Eind 2012 moet 42% van al ons plastic gerecycled worden. Het zal tijd worden! Haarlem doet nu ook mee: er zijn 14 inzamelbakken.

TERUG NAAR INDEX

    

            

           

          

   

                  

              

              

           

         

        

         

                 

          

              

            

         

               

            

           

          

            

           

         

  Free counter and web stats